کیانوش عیاری برای «خر لنگ» به مسجدسلیمان رفت
نگاه سیاسی
بزرگنمايي:
آریا جوان - خبرآنلاین / کیانوش عیاری قرار است بخش هایی از تازه ترین اثر سینمایی خود را در مسجدسلیمان فیلمبرداری کند.
خر لنگ به کارگردانی کیانوش عیاری و تهیه کنندگی مشترک مهرداد غفارزاده و کیانوش عیاری هم اکنون در مرحله تحقیق و نگارش قرار دارد و عیاری همزمان با تحقیق و نگارش فیلمنامه برای انتخاب لوکیشن های بخش هایی از فیلم به مسجد سلیمان سفر کرده است.
در این سفر که با همکاری شرکت ملی نفت ایران انجام شد مهرداد غفارزاده و یک گروه چهار نفره از گروه تولید و کارگردانی عیاری را همراهی کرده است.
خر لنگ درباره وقایع و رویدادهای مربوط به دوره تاریخیِ محمدعلی شاه و مظفرالدین شاه قاجار و زمانی که اولین چاه نفت خاورمیانه در مسجد سلیمان فوران کرد است که با همکاری بنیاد سینمایی فارابی و دیگر نهادها ساخته خواهد شد، بیشتر بازیگران این فیلم متعلق به مسجدسلیمان و حوالی آن یعنی قوم بختیاری هستند و تقریباً تمامی سکانس های آن در خوزستان و تعداد محدودی سکانس نیز در تهران فیلم برداری خواهد شد.
بازیگران و سایر عوامل و بازیگران فیلم به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.
عیاری ساخت فیلم هایی همچون: آبادانی ها، بیدارشو آرزو، تنوره دیو، بودن یا نبودن، شاخ گاو، روز با شکوه، آنسوی آتش،،شبح کژدم، تازه نفس ها، خانه پدری، ویلای ساحلی و .... را در کارنامه هنری خود دارد.
-
شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰:۰۷
-
۵ بازديد
-

-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1485937/